0771557180 LUNI -VINERI 9:30 - 15:00  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  Produse favorite

  
  
  
  

Livrare si Retururi

LIVRARE

G-Media (g-media.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • Livrare in BUCURESTI, Livrare in 1-3 zile lucratoare - 10 RON,  Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 499 RON
  • Livrare NATIONAL, Livrare in 1-3 zile lucratoare - 16 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 499 RON

*Nota: Km Suplimentari NU SE TAXEAZA

Nota: Kg Suplimentare se vor taxa cu 1 leu / kg.   

Si vor fi achitati de catre client. 
Returnarea produselor

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art 13 alin(3) si art 14 din O.U.G Nr. 34/2014, in termen de 15 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator, iar in cazuri de produs nefunctional, transportul este suportat de Vanzator .

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 zile de la data informarii  de catre consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

Vanzatorul va putea amana rambursarea contravaloarea produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.