0771557180 LUNI -VINERI 9:30 - 15:00  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  Produse favorite

  
  
  
  

Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal (GDPR)
DECLARATIE DE PROTECȚIE A DATELOR ONLINENOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE


Siteul web http://www.g-media.ro/ apartine si este administrat de catre sc GERIKA MEDIA DISTRIBUTION srl, companie romaneasca, care poate fi contactata in urmatorele moduri:

 • telefonic: 0771557180

 • e-mail: ✉ office@ g-media.ro

 • la adresa: ÷ Str. Matei Voievod NR.128 , mun. Bucuresti., județ Bucuresti.

Date fiscale:

sc GERIKA MEDIA DISTRIBUTION srl

÷ CIF 29556730

÷ J40/450/2012

÷CS 200Lei

÷ RO91BREL0002000674620100

÷Banca Libra Bank

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorului: 021/9551

÷ http://www.anpc.gov.ro/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=28&Itemid=60


Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeană prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legilația română în vigoare,


sc GERIKA MEDIA DISTRIBUTION srl isi asuma prevederile legislative si se oblige sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu character personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formlarelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web.

Scopul colectarii datelor precizate mai sus este cel declarat in sectiunea in care va sunt solicitate datele dvs. si in functie de optiunile selectate, iar prin scop se poate identifica una sau mai multe din urmatoarele situatii:

 • pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor sc Nume Socieatate srl astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor utilizatorilor si pentru a furniza noutati despre produsele si serviciile oferite;

 • reprezinta livrarea, facturarea si comercializarea online de produse si/sau servicii incluzand facturarea si livrarea acestora;

 • informarea cu privire la comanda plasata, produsele favorite sau incluse in lista de preferinte sau alertare;

 • trasmiterea newsletterului si a oferteler ocazionale;

 • prestarea serviciilor de reclama, marketing si publicitate.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma . Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

– partenerilor 

– furnizorilor de servicii de curierat;

– furnizorilor de servicii de plată/bancare;

– furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;

– furnizorilor de servicii de cercetare de piață;

– societăților de asigurare;

– furnizorilor de servicii IT;

– altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre.

sc GERIKA MEDIA DISTRIBUTION srl prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate executarii serviciilor catre clienti, emiterii facturilor fiscale si a eventualelor garantii, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitaritor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de sc GERIKA MEDIA DISTRIBUTION srl

Datele dumneavoastra sunt necesare executarii serviciilor, emiterii facturilor de servicii, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de sc GERIKA MEDIA DISTRIBUTION srl.

Va punem in vedere faptul ca refuzul dumneavoastra poate determina imposibilitatea furnizarii serviciilor/produselor sau optiunilor selectate/comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de care sc GERIKA MEDIA DISTRIBUTION srl si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

 • angajatii responsabili de siteul web pe care ati efectuat transmiterea datelor dvs.,

 • transportatorilor pentru efectuarea corespondentei si a comunicarilor,

 • tertilor implicati in indeplinirea scopului vizat pentru persoanelor vizate.

Conform legislației in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune procesarii datelor, dreptul de retragere a consimtamantul sau a datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Va notificam cu privire la faptul ca orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fare nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre sc GERIKA MEDIA DISTRIBUTION srl la adresa de email ✉ office@g-media.ro sau prin posta clasica la adresa ÷ Str. Matei Voievod nr.128, mun. BUCURESTI, județ BUCURESTI

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a remedia situatia, trimitand un email la adresa sa de email ✉ office@g-media.ro sau prin posta clasica la adresa ÷ Str. Matei Voievod nr.128, mun. BUCURESTI, județ BUCURESTI

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu pot fi transferate in strainatate decat in masura in care tertii implicate nu sunt din Romania si acest lucru este necesar in indeplinirea scopului.


sc GERIKA MEDIA DISTRIBUTION srl